Finale i fotokonkurransen "Påskestemning"

13.06.2022
Ada Hyldbakk Solvik i Langlimarka. Foto: Eli Solvik
Ada Hyldbakk Solvik i Langlimarka. Foto: Eli Solvik

- Stem fram ditt favorittbilde!

Hashtaggen #rindal_tidtilåleve har passert 4500 bilder, og det har kommet inn mange fine blinkskudd fra Rindal i løpet av våren.

Fra nå til og med 30. juni kan du stemme på ditt favorittbilde blant finalistene i fotokonkurransen "Påskestemning", som gikk i perioden 1. mars - 31. mai. Bilder som er tagget med #rindal_tidtilåleve (på åpen Instagramprofil) i denne perioden var med i konkurransen, og "Tid til å leve"-juryen har plukket ut åtte finalebilder denne gangen.

Denne gangen kan vi gratulere Instagram-brukerne @kirstihh64, @aasebo, @malirindal78, @beriitb, @karimskj, @cathrinehollum, @magne.l og @ingunnrom med finaleplass! 

Vil du se nærmere på hvem av dem som står bak hvilket bilde, anbefaler vi deg å ta turen innom #rindal_tidtilåleve på Instagram, ved å trykke her.

Her er bildene du kan stemme på (trykk på bildene for å gjøre dem større):

AVSTEMNINGEN ER AVSLUTTET!

Ny fotokonkurranse er i gang: tema er "Det gode liv i Rindal"

Nå setter Tid til å leve-redaksjonen i gang en ny fotokonkurranse. Tema denne gangen er "Det gode liv i Rindal", med følgende kriterier:

  • Bildet må være publisert på Instagram senest onsdag 31. august
  • Bildet må være tagget med #rindal_tidtilåleve
  • Bildet må ligge på en åpen Instagramprofil
  • Bildet må være tatt i Rindal

Vi takker for mange flotte bildebidrag i konkurransene våre så langt, og håper så mange som mulig har lyst til å dele sommerbildene sine med Tid til å leve-sidas lesere!