Høttrindaling vant sommerens fotokonkurranse

30.09.2022
Bente og Per Arne har "Tid til å leve" i Rindal.
Bente og Per Arne har "Tid til å leve" i Rindal.

Tekst og foto: Sigrid Skjølsvold

Vinneren av fotokonkurransen "Det gode liv i Rindal" er Bente Johansson fra Sunndal. Bente er gift med Per Arne Vullum, som opprinnelig er rindaling. De to har hytte ved Almberg, med fantastisk utsikt ned til bygda.

Bente forteller at hun hun ikke visste om "Tid til å leve"-konkurransen før hun fikk se at hun var med i finalen, og hun ble ikke mindre overraska da hun fikk vite at hun hadde vunnet. Hun forteller at hun er veldig glad i å fotografere, og at hun finner mange gode motiver i Rindal. Hun har merka seg slagordet "Tid til å leve". Det synes hun beskriver godt den følelsen hun har når hun er på hytta.

Bente og Per Arne har tilbrakt mye tid i Rindal i årenes løp. Tilknytningen kommer av at Per Arne er født i bygda. Mor hans kom fra Almberg, og familien bodde i Rindal til Per Arne var to år gammel, forteller han. Foreldrene hans hadde hytte ved Almberg, og den ble mye brukt. Per Arne og Bente har mange gode minner fra Rindal, fra den tida de var her på hyttebesøk, og ikke minst etter at de selv overtok hytta i 2008.

Som pensjonister tilbringer de mer tid i Rindal enn noen gang før. Av og til har de besøk av barn og barnebarn, forteller de. Her finner de roen, det er flott turterreng, og nå på høsten er det fantastiske farger i naturen. Det hender at noen sauer kommer og hilser på, også. Det synes de er trivelig.

Vibeke Langli overrekker premien i fotokonkurransen, et glass med logoen " Rindal - Tid til å leve".
Vibeke Langli overrekker premien i fotokonkurransen, et glass med logoen " Rindal - Tid til å leve".


"Det gode liv i Rindal" - Vinnerbildet, med utsikt fra hytta:

Ny fotokonkurranse

Vi minner om den nye fotokonkurransen "Høstaktivitet", som går i høstmånedene, fram til 30. november.

Bruk #rindal_tidtilåleve på en åpen Instagram-profil, så er du med i konkurransen.