Ingunn vant høstfoto-konkurransen

14.01.2021

Fikk vinnerbildet i glass og ramme

Tekst/foto: Sigrid Skjølsvold

I november annonserte vi finale i fotokonkurransen på Tid til å leve- sida. Mange var inne og stemte på sitt favorittbilde, og Ingunn Romundstad var den som fikk flest stemmer til slutt. Vinnerbildet er et nydelig høstmotiv fra Bjønnaråa, på grensa mellom Rindal og Orkland.

Vinnerbildet til Ingunn Romundstad. Rinnhatten spegler seg Storrinnvatnet.
Vinnerbildet til Ingunn Romundstad. Rinnhatten spegler seg Storrinnvatnet.

Som premie fikk Ingunn sitt eget bilde i glass og ramme. Hun synes det var moro å vinne fotokonkurransen, og hun er fornøyd med blinkskuddet sitt. Mye av grunnen til at dette bildet bildet var best likt er, ifølge Ingunn, at Bjønnaråa er den fineste plassen i verden. Bildet ble tatt den første dagen i høstferien, forteller hun. Det var en helt fantastisk dag. Nå har snøen kommet, og Ingunn ser fram til mange fine skiturer framover.

Siv Helen Mikkelsen og Lars Moe Løset kom på andre- og tredjeplass i konkurransen. De får sine premier ved å stikke innom kommunehuset. 

Tid til å leve-effekter er 2. og 3. premie i fotokonkurransen.
Tid til å leve-effekter er 2. og 3. premie i fotokonkurransen.

Ny konkurranse - "Vinteraktivitet"

Nå setter Tid til å leve-redaksjonen i gang en ny fotokonkurranse. Tema denne gangen er "vinteraktivitet". Konkurransen avsluttes etter påske. 

For å delta i konkurransen tagger du ditt bilde med #rindal_tidtilåleve på Instagram. Vibeke Langli og Tom Godtland fra Tid til å leve-redaksjonen håper at mange har lyst til å delta.

Resultater fra høstkonkurransen:

Stemmetall: 316 stemmer totalt.

1. Ingunn Romundstad 109 stemmer (34%)

2. Siv Helen Mikkelsen 50 stemmer (16%)

3. Lars Moe Løset 41 stemmer (13%)

Øvrige finalister var @sibakk, @malirindal, @karimskj (to bilder), @kvistogkvast1 og @perkvalvik.