Jon Harald vant høstens fotokonkurranse

04.01.2023

Tekst og foto: Sigrid Skjølsvold

Mildrid Kattem Aune og Jon Harald Brønstad
Mildrid Kattem Aune og Jon Harald Brønstad

I høstmånedene var det "Høstaktivitet" som var tema for fotokonkurransen på Tid til å leve-sida. Vi plukket ut finalebilder og arrangerte som vanlig en avstemning blant leserne. Denne gangen var det Jon Harald Brønstad som fikk flest stemmer.

Her kan du se finalebildene.

Premien for vinnerbildet er et ølglass med "Rindal - Tid til å leve"-logo, og vinneren fikk premien overrakt av ordfører Mildrid Kattem Aune. 

Jon Harald forteller at vinnerbildet er tatt på Langskarven, på turstien mellom Torhøtta og Gråurfjellet i Fossdalen. Der er det litt bløtt å sykle opp og ned, men oppe på Langskarven er det utrolig fint å sykle, og også veldig fine forhold for fotografering.

Den beste tida for stisykling er på sensommeren og høsten, synes han. Det er flere i bygda som har stisykling som hobby, og mange turstier er fine å sykle på. For de som sykler er det ekstra viktig at stiene ikke er for bløte, derfor stopper mange av stisyklistene opp av og til for å fikse litt på stien og bli kvitt de verste bløthullene, forteller han. Det er også mange turgåere som bidrar til reparasjoner og vedlikehold av turstiene, til glede for alle som bruker dem.

Her er Jon Harald sitt vinnerbilde:

Håkon Bolme på Langskarven, med Ruten i bakgrunnen. Foto: Jon Harald Brønstad
Håkon Bolme på Langskarven, med Ruten i bakgrunnen. Foto: Jon Harald Brønstad

Ny fotokonkurranse er i gang

Nå er vi i gang med en ny fotokonkurranse. Tema denne gangen er "Vinterglede", og konkurransen varer ut februar. Det kan du lese mer om her.