Vis oss dine beste høstbilder!

07.09.2020
Tid til å leve-redaksjonen oppfordrer alle til å tagge høstbilder med #rindal_tidiltåleve. Foto: Eli Stafne Åsløkk.
Tid til å leve-redaksjonen oppfordrer alle til å tagge høstbilder med #rindal_tidiltåleve. Foto: Eli Stafne Åsløkk.

Tagg bildene dine med #rindal_tidtilåleve - vinn flotte premier!

Tekst: Øystein Hjelle Bondhus

Høsten er her, og i den anledning kjører vi i gang en aldri så liten fotokonkurranse her på Tid til å leve-sidene. Alt du trenger å gjøre for å være med er å tagge høstbildene du legger ut på Instagram med #rindal_tidtilåleve.

Her i Rindal har vi mye å være stolte av, mye å vise fram.

I Tid til å leve-galleriet ligger det allerede mange flotte bilder fra kommunen, fra et tosifret antall bidragsytere. For å få vist fram enda mer av det kommunen har å by på, inviterer vi nå alle leserne våre til en uhøyttidelig fotokonkurranse - og den eneste regelen er enkel:

Ta ett eller flere høstbilder fra Rindal, og legg dem ut på Instagram med emneknaggen #rindal_tidtilåleve. 

Hva du synes er et fint høstmotiv er helt opp til deg selv, og det er naturligvis ingen begrensninger for hvor mange bilder man kan legge ut.

Tid til å leve-redaksjonen, bestående av representanter fra Rindal kommune, Rindal Næringsforum og Trollheimsporten, vil kåre vinnerne av konkurransen, som varer ut oktober 2020.

Rindal kommune står for premiene - en rekke flotte Tid til å leve-effekter - og vinnerne annonseres i egen sak på Tid til å leve-sida etter konkurranseslutt. 

Vi gleder oss stort til å se nye, flotte høstbilder fra Rindal, og håper så mange som mulig har lyst til å tagge bildene sine med #rindal_tidtilåleve!