Fotokonkurranse: "Vinteraktivitet"

13.03.2021
Foto: Eli Solvik
Foto: Eli Solvik

Tagg bildene dine med #rindal_tidtilåleve - vinn flotte premier!

Tekst: Øystein Hjelle Bondhus
Foto: Eli Solvik

Etter stor deltakelse i høstfoto-konkurransen her på Tid til å leve-sida, er vi nå godt i gang med en ny fotokonkurranse. Temaet er "Vinteraktivitet, og alt du trenger å gjøre for å være med er å tagge høstbildene du legger ut på Instagram med #rindal_tidtilåleve.


Her i Rindal har vi mye å være stolte av, mye å vise fram.

I Tid til å leve-galleriet ligger det allerede mange flotte bilder fra kommunen, og Eli Solviks flotte bilder pryder både forsida og undersidene på Tid til å leve-sida.

Nå er vi i tillegg i gang med en ny fotokonkurranse, der vi oppfordrer alle til å tagge Instagram-bilder innenfor temaet vinteraktivitet med #rindal_tidtilåleve. Det eneste kriteriet, i tillegg til å være innenfor det nevnte temaet, er at bildene skal være tatt i Rindal kommune.

Hva du synes er en fin vinteraktivitet eller et fint motiv er helt opp til deg selv, og det er naturligvis ingen begrensninger for hvor mange bilder man kan legge ut.

Tid til å leve-redaksjonen, bestående av representanter fra Rindal kommune, Rindal Næringsforum og Trollheimsporten, vil kåre vinnerne av konkurransen. Fristen for å delta er at bildene er publisert senest 10. april 2021.

Rindal kommune står for premiene - en rekke flotte Tid til å leve-effekter - og vinnerne annonseres i egen sak på Tid til å leve-sida etter konkurranseslutt.

Vi kan for øvrig røpe at tema for neste fotokonkurranse blir "Hva er Tid til å leve for deg?", så det er bare å begynne å tenke på mulige motiver allerede nå!

Her kan du lese om Ingunn Romundstad, som vant høstfotokonkurransen. Vinnerbildet ser du her:

Vi gleder oss stort til å se nye, flotte bilder fra Rindal, og håper så mange som mulig har lyst til å tagge bildene sine med #rindal_tidtilåleve!